Aromatherapie voor jou en jouw huis.

Onze organische geurkaarsen, room & body sprays, geurstokjes, zeep en olierollers geven een subtiele langdurige geur en ook meteen het voordeel van echte aromatherapie.

Gebruik onze geurproducten met pure essentiële oliën voor het reinigen en revitaliseren van je leefomgeving. De sfeer en gevoel van de hele ruimte zal snel op een positieve manier veranderen.

Een geurkaars of een spray kan ook een zeer krachtig hulpmiddel zijn bij jouw welzijn en spirituele ontwikkeling. De geur van SOUL MEDICINE bijvoorbeeld, waar o.a. rozenolie en jeneverbes in is verwerkt, opent jouw hart en zorgt voor harmonie, geeft innerlijke kracht en omhult je met beschermende energie. Binnen een paar minuten nadat je de SACRED SPACE kaars hebt aangestoken, kun je thuis genieten van je eigen veilige met licht gevulde sanctuarium. DREAM CATCHER met o.a. lavendel heeft een ontspannende werking en draagt bij aan een goede nachtrust. Zo maken wij onze melanges uniek en speciaal… helemaal voor jou.

Onze producten kunnen ook een bijdrage leveren aan velerlei ontspannende en welzijn bevorderende activiteiten, zoals een massage, een warm bad, meditatie of yoga.

Geniet, zoals wij dat doen van onze mooie sfeermakers.

Wena Ferry Brussaard - GOOD VIBE FACTORY