Home

Your home. Your soul. Your vibe…

Producten met een “good vibe”, zonder schadelijke toevoegingen, gemaakt met liefde voor mens, dier en natuur.

Welkom bij de GOOD VIBE FACTORY

GOOD VIBE FACTORY is de perfecte plek om jouw home + soul warming gifts te vinden.

Wij bieden een scala intentionele producten aan, zoals biologische sojakaarsen die gegeurd zijn met natuurlijke essentiële oliën, kamer + lichaam sprays, essentie van bloemen, dromenvangers + piramide plankjes. Elk van de producten is met liefde ontworpen en handgemaakt door vrouw / man team Wena & Ferry Brussaard in hun GOOD VIBE FACTORY in Culemborg (NL). Gebruik deze producten om jouw omgeving en jouw persoonlijke energieveld in te vullen met goede vibraties en positieve energie.

Wij nodigen jou graag uit om al onze geweldige producten uit te proberen.

Over ons

Wena en Ferry Brussaard - GOOD VIBE FACTORYHoi! Wij zijn een vrouw/man duo Wena (Feng Shui Master) en Ferry (Intuïtief Vormgever) en wij maken geurproducten met natuurlijke ingrediënten.

Wij geloven dat een goede geur belangrijk is voor het welzijn en gemoedsstemming van een persoon. Helaas bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers die je tegenwoordig ziet, gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid.

“Over ons” verder lezen

Blog

Aromatherapie voor jou en jouw huis.

Onze organische geurkaarsen, room & body sprays, geurstokjes, zeep en olierollers geven een subtiele langdurige geur en ook meteen het voordeel van echte aromatherapie. Gebruik onze geurproducten met pure essentiële oliën voor het reinigen en revitaliseren van je leefomgeving. De sfeer en gevoel van de hele ruimte zal snel op een positieve manier veranderen.

Contact

Wil je graag onze mooie geurproducten bij jou in huis of lijkt het je geweldig om Good Vibe producten te verkopen?

Zo vind je ons, en stel gerust al je vragen we helpen je graag >>>

“Contact” verder lezen